RisoerTRI

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved skagerrak med foksus på drett & kultur

Risør Festuke

 

Finalen i Norges CUP 2018

Norges Triatlonforbund har vedtatt å legge finalen til Norges CUP i sprinttriatlon til Risør TRI 29-30. september 2018

 

De øvrige fem stedene som skal arrangere Norges CUP blir tatt ut i januar - søknadefrist for å bli med er satt til 8.1.2018!

 

Både Risør ski og skøyteklubb og Risør Festuke er meget fornøyd med å bli tatt ut til å arrangere finalen i den nye Norges CUP for sprint triatlon og håper på maks deltakelse i vår unike BY triatlon med Risør historiske sentrum som ramme for arrangementet.

 

Norges CUP blir tilgjengelig for alle junior og senior klasser etter bestemmelsene i Norges Triatlonforbund - se lenk til forbundets sider for detaljer om premiering og regler..

 

Vi jobber med å forbedre Risør TRI-løypene og håper å kunne presentere kart med trace, høydeprofil og promo over nyåret slik at dere får et godt innblikk i finaleløypene til Risør TRI.

Risør TRI utvider triatlontilbudet i 2018

 

Vi er svært glade for Norges Triathlonforbunds beslutning om ål legge cup finalene til Risør TRI uttaler Kjell MacDonald og Dag Olsen i Risør Festuke.

 

Nå utvider vi tilbudet slik at vi får til en skikkelig triatlonfest hele den siste helgen av september.

 

Vi jobber med en helt ny duathlon (løping, sykling og løping) for de aller yngste.

 

Vi jobber også med å få på plass en Akvatlon (svømming og løping) og vil om litt presentere løypevalg og detaljer - så følg og sett av helgen til en triatlonfest allerede nå.

 

Risør TRI er fortsatt åpen for alle

 

Det er viktig å presisere at Risør TRI fortsatt er åpen for alle som ønsker å delta; både mosjonister, eliteløpere og alle andre som av en eller annen grunn ikke fyller vilkårene for å delta, eller ikke ønsker å delta i cup arrangementene.

 

Vi har selvsagt også egen premiering for Risør TRI som tidligere, og følger samme mal for våre nye Akvatlon arrangement. I Duatlon for de minste blir det lik premiering til alle som deltar. Premieringen kommer vi tilbake til

Finalen i Supersprint CUP 2018

Norges Triatlonforbund har vedtatt å legge finalen i Supersprint CUP 2018 til Risør TRI 29-30. september 2018

 

De 5 øvrige arrangørene plukkes ut i januar og søknadsfrist for å bli med som arrangør er satt til 8.1.2018 - se detaljer på forbundets sider.

 

Risør Ski og skøyteklubb og Risør Festuke er meget godt fornøyd med at Supersprint CUP 2018 er lagt til Risør TRI og håper på god deltakelse når finalen legges til våre unike by triatlonløyper.

 

Supersprint CUP er tilgjengelig for alle de yngste klassene - se detaljene, premiering og regler for deltakelse på forbundets nettsider.

 

Risør TRI 29 - 30. september 2018

Ny løpe- og sykkeltrace 2018

Vi planlegger å kjøre to dager med triatlonkonkurranser i Risør lørdag 29. og søndag 30. september 2018.

 

De endelige start tider blir avklart ultimo januar/primo februar 2018 - og tas i samråd med representanter fra Norges Triatlonforbund når de har presentert NM og CUP arrangørene for 2018. Men sett av siste helgen i september allerede nå!

 

På bildet ser dere de to vinnerne av Risør TRI sprintdistanse 2018 - PÅ herresiden var det Fannar Thor Heiduson som vant med tiden 1:06:04 og på damesiden var det Brita Cecilie Mustad som vant med tiden 1:11:23. På bildet ser vi de to vinnerne som fikk sine medaljer, laubærkranser og gaver fra arrangøren.

 

Komplette resultat for både sprint- og supersprint finner dere på RaceTracker

Etter innspill fra Norges Triatlonforbund forbedrer vi løypene for både sykkel- og løpedistansene for Risør TRI 2018.

 

Viktigst var det å flytte løpetrace noe slik at vi unngår kryssende løyper for å bedre sikkerheten for alle sier Kjell macDonald. Nå legger vi løypa gjennom gamlebyen på Tangen og tar i bruk Risør historiske sentrum som ramme for løpingen - men tro ikke at alle motbakker er fjernet - løypa legges nemlig opp Garverkleiva og losbakken som dermed erstatter Urbakken og Buviksbakken opp til Urheia.

 

Løypene er meget publikumsvennlige og det er vårt mål at publikum flokker seg langs løypene og heier deltakerne frem sier Kjell.

 

Sykkeltrace blir også lagt noe om slik at løypene blir identiske med de løypene vi benytter for Risør Grand Prix avslutter Kjell

Risør Festuke

Velkommen til aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak

 

Risør Festuke arrangeres fra fredag i uke 39 og ut uke 40, som er høstferieuken for Risør og store deler av Sør Norge. Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

 

Kontakt oss;

 

Adresse:

Krantoppen 7, 4950 Risør

 

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

 

Mobil:

(+47 974 33 121

 

 

Copyright @ Risør Festuke,

 

Risør Festuke:

Org nr 998 047 897

 

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907 23 17961

 

Følg oss på sosiale medier;

 

 

Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/

 

Twitter @risoerfestuke

 

 

Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke