Våre partnere

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med foksus på idrett & kultur

Risør Festuke

 

Våre samarbeidspartnere 2017

Risør Rotaryklubb

 

Risør Rotaryklubb er vår nyeste samarbeidspartner og de vil i år stille med vaktmannskap på våre tre store arrangementer - Risør TRI, Risør konvoi maraton og Risør Grand Prix.

 

I løpet av Festuka vil ddu også finne dem i Rotaryteltet på Risr Torg hvor de vil promotere sine positive aktiviteter

Agder Friidrettskrets

I 2017 kom også Agder Friidrettskrets med på laget og de bidrar under Risør Konvoi Maraton.

 

I tillegg skal de stå ansvarlog for et eget barnearrangement hvor alle barn og unge får prøve seg på ulike aktiviteter som løp, kast og hopp. Noe vi ser frem til

Søndeled og Risør Historielag

Søndeled og Risør Historierlag har også vært med oss fra starten av og medlemmene har bidradd med alt fra start, lokalhistoriske vandringer, visning av film, vandreturer i Urheia osv. I år vil de torsdag 5. oktober holde en egen lokalhistorisk dag med ulike tema og vandreturer i sentrum og i Urheia mm - se program for detaljert opplegg.

 

Medlemmene bistår også med både foto og filmopptak på våre mange arrangementer

IDUN IL

Idrettslaget IDUN er en av våre nyeste samarbeidspartner, men svært viktig. For de stiller som teknisk arrangør av Risør Konvoi Maraton. I 2017 arrangerer vi i fellesskap både Senior NM i maraton og Veteran NM i maraton. Det er vi svært glade for og de mange medlemmene i IDUN IL gjør en fin jobb og er til uvurderlig hjelp .

Kiwanis Risør

Kiwanis Risør

Kiwanis Risør er også en av våre samarbeidende foreninger. Deres medlemmer stiller som vakter på vårt sykkelritt og Triatlon og bidrar til å øke sikkerheten for deltakere og publikum.

 

Samtidig selger de lodd til inntekt for viktig barne og ungdomsarbeid med fokus på barn med ressurssvake foreldre. Båten trekkes forøvrig siste dag under Festuka - kjøp lodd du også!

Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundet kom med på Festukelaget i 2016 og da som sponsor. I år har de tatt skrittet videre og blir med som en aktiv partner med eget arrangement hvor de involverer de fire lokallagene i Gjerstad, Vegårshei, Holt og Risør.

 

Sammen arrangerer de eldredagen 2017 med program fra kl 1100 til kvelden mandag den 2.10.2017 - se program for detaljer

Risør Ju Jutsu Klubb

Risør Ju Jutsu Klubb

Risør Ju Jutsu Klubb er en av våre nye samarbeidspartnere og klubben bidrar i år med å arrangere en helt ny BUDO leir i Risør hvor det fokuseres på både Kickboksing, Taikondo og Ju Jutsu. Med andre ord bredde og alt skjer på tre dager i idrettshallen hvor det blir både mat og overnatting for deltakerne.

TRYTA

Risør Jeger - og Fiskeforening, eller TRYTA, som de kalles lokalt er en av Risør Festukes faste samarbeidspartnere. Medlemmene fra TRYTA bistår ved gjennomføring av kaifiskekonkurransen i gjestehavna.

 

Fiskekonkurransen for barn er gratis og veldig populær, men nær 100 deltakere, som samlet får mye fisk, ja endog en hummer har de dradd opp

 

 

Risør Ski og Skøyteklubb

Risør Ski og Skøyteklubb er en av våre eldste samarbeidspartnere og bidro som teknisk arrangør av både rulleskiskole og rulleskisprint i Risør sentrum.

 

De siste årene har Risør Ski og Skøyteklubb stått som teknisk arrangør av RisørTRI. De har også startet en triatlongruppe med samme navn, som de også benytter i sin logo og på profileringstøy.

Dette er en svært positiv sideeffekt av Risør Festuke og bidrar til god lokal forankring.

Risør Ski og Skøyteklubb

Risør Ro & Padleklubb

Risør Cykleklubb

Risør Cykleklubb kom med som samarbeidspartner i 2016 da de for første gang var teknisk arrangør av sykkelrittene vi kaller Risør Grand Prix med både turklasse og aktiv klasse.

 

Turrittet er et unikt byritt på 24 km fordelt på 6 runder. Aktiv klasse er på hele 48 km fordelt på 12 runder. Egen spurtpris runde 2-3 og 4 på toppen av Kranbakken.

Risør Ro & Padleklubb

Risør ro og padleklubb har i alle år sørget for sikkerhet rundt vårt triatlonarrangement. Med sine kajakker er de lett tilgjengelige dersom noen av deltakerne får problemer underveis i svømmedistansen.

Risør Festuke

Velkommen til aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak

 

Risør Festuke arrangeres fra fredag i uke 39 og ut uke 40, som er høstferieuken for Risør og store deler av Sør Norge. Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

 

Kontakt oss;

 

Adresse:

Krantoppen 7, 4950 Risør

 

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

 

Mobil:

(+47 974 33 121

 

 

Copyright @ Risør Festuke,

 

Risør Festuke:

Org nr 998 047 897

 

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907 23 17961

 

Følg oss på sosiale medier;

 

Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/

 

Twitter @risoerfestuke

 

Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke