nyheter

 

RISØR FESTUKE

Aktiv høstferie med fokus på idrett og kultur i Risør, den hvite by ved Skagerrak

Evaluering og planlegging av neste års Risør Festuke

 

Vi har allerede startet arbeidet med evaluering av Risør Festuke 2017. Styret vil 10-12. november 2017 samles for å bearbeide tilbakemeldinger og egne erfaringer fra 2017 sesongen.

 

Har du tips eller kommentarer til foprbedringer i 2018 ber vi deg sende oss en e-post

 

Risør Festuke er positivt for

Risør

Ivar Goderstad og Kjell Kvernvik er begge frivillige festukearbeidere under de ti dagene Risør Festuke arrangeres, og du ser dem lett i sine karakteristiske gule Festukejakker med logo på armen.

 

"Risør Festuke er det mest positive som skjer i Risør i løpet høsten" sier de to og oppfordrer alle til å melde seg som frivillig. Her er terskelen for å delta lav og det er bare å melde seg på enten en kan bidra en dag eller 10, og her er nok av oppgaver som må løses.

 

Ulik bakgrunn men felles Risørinteresse:

Kjell har seilt i mange år, mens Ivar har jobbet i Oslo inntil han nå som pensjonist flyttet tilbake til Risør igjen. Og ulik kompetanse er jo bare en fordel når mange oppgaver skal løses sier de to.

 

Og så er det er gøy å se at Risør Festuke bidrar til å presentere Risør på en god måte på en ellers stille tid av året og når det fører til at utflyttede Risørfolk, hytteeiere og andre legger høstferien til Risør er det helt topp. avslutter Kjell og Ivar samstemte.

Copyright @ Risør Festuke, Krantoppen 7, N4950 Risør Norway. Org nr 998047897. Telefon +4797433121

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907.23.17961