utestedene

 

Brygga restaurant og pizza ligger som navnet tilsier på bryggekanten med en utrolig utsikt mot Solsiden og indre havn eller bokta som det fra gammelt heter. Brygga har alle rettigheter med en rikholdig meny du kan nyte innendørs, på bryggekanten eller på uteserveringen langs Strandgata. Stedet benyttes også mye til møte- og konserter og har bra lyd/audio utstyr og kan servere 110 personer innendørs i selskapsoppsett.

 

Risør Hotel finner du ytterst i Strandgata. I Losen restaurant eller på hotelltaket kan du nyte et glass eller ta for deg av hotellkjøkkenets rikholdige meny. Her finner du byens største møterom som tar opp til 200 deltakere - og det finnes også rom for mindre grupper.

 

RISØR FESTUKE

Aktiv høstferie med fokus på idrett og kultur i Risør, den hvite by ved Skagerrak

Sydlandsk sommerstemning

Risør kalles ofte "Norges Riviera", og det med rette for i Strandga ligger restauranter og barer på rekke og rad.

 

I løpet av de siste årene er det brukt millioner av kroner på restaurering av eksisterende, og etablering av nye serveringssteder.

 

Vi sier bare - god fornøyelse og støtt våre lokale sponsorer :-)

Anbefalte utesteder i

Risør

Risør er kjent for sine mange kafeer og utesteder, og her presenterer vi våre sponsorer og de tilbudene de stiller med!

Ta kontakt med den enkelte innehaver om du ønsker å bestille bord eller høre mer om deres gode tilbud.

En god kafé– og restaurantkultur er et av Risørs fortrinn.

 

Stangholmen Fyr og havrestaurant ligger som navnet tilsier på Stangholmen, helt ute mot Skagerrak. I den gamle fyrvokterboligen er det i dag etablert en koselig restaurant med verdens beste utsikt inn mot Risør eller ut mot Skagerrak. Stangholmbåten "Agnes" tar du fra Strandgata v/Hukken hver hele/halve time i sommermånedene.

Kast Loss finner du i Strandgata, like ved vannkanten ved Risør gjestehavn. I de gamle snekkerlokalene til Hødnebø har de etablert en velkjent og koselig restaurant med maritimt interiør og ikke minst en rikholdig meny. I 2. etg. finner du nattklubben Standby bar.

 

Utenfor finner du Pir1, en topp moderne og koselig flytende bar - og nærmere det våte element kommer du neppe for her er du bokstavelig på sjøen

Peterhead finner du også i Strandgata - i en av de gamle strandbodene er det innredet en typisk Engelsk pub med alt du kan tenke deg å bestille. Utenfor har de anlagt egen uteservering som delvis henger utenfor strandkanten. Her arrangeres det også quizkonkurranser og de har også enkel matservering.

Copyright @ Risør Festuke, Krantoppen 7, N4950 Risør Norway. Org nr 998047897. Telefon +4797433121

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907.23.17961