Risør Grand Prix

Risør Grand Prix

Løypekart

Risør Grand Prix (RGP) består av to separate sykkelritt pluss eget barnesykkelritt;

 

Turritt som er åpen for aldersbestemte klasser dvs fra 14 år i H/D.

 

Aktivritt som er åpent for herreklasse fra 19 år

 

Barnesykkelritt er åpent for alle opp til 14 år og skjer i egen løype i sentrum - inndelt i to klasser med egen start og variabel lengde - lik premiering til alle barn.

 

 

 

Risør Festuke

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak 29. sept. til 7. okt. 2017

Velkommen til Risør Grand Prix (RGP)

lørdag 7. oktober 2017

Sørlandets råeste bysykkelritt

 

Begrenset antall plasser

påmeldingen er åpnet

 

Sammen med Risør Cykleklubb og rittleder Per Eskeland, har Risør Festuke har gleden av å invitere både aktive syklister og tur/mosjonssyklister til Sørlandets råeste gateritt i Risør sentrum lørdag 7. oktober 2017. Det er innlagt spurtpris i aktiv klasse med superfin premiering - spurt finner sted like før det høyeste punktet i Kranbakken og måles runde 2, 3 og 4.

 

Det blir fest i byen med masse publikum og løpet skjer i Sørlandets flotteste omgivelser.

 

Turritt med junior, dame- og herreklasse

er et unike by/gatesykkelritt på rundt 24 km, og går i samme tracé som det aktive rittet. Hver av de 6 runder a ca 4.050 meter med start og mål på Solsiden like ved Risør Torv - se bilde med løypetracé inntegnet.

 

Underlaget har asfaltdekke hele veien og løypa betegnes som teknisk krevende og spennende med høy hastighet og bakker/svinger. Tilbakemeldingen fra deltakerne i 2016 viser at løypa er en av de aller mest spennende løypene på Sørlandet. OBS kun 75 deltakere og åpent for aldersbestemte klasser (14 år og eldre)

 

Premiering:

 

Vi trekker noen fine premier

 

Aktivt sykkelritt m/ herreklasse

RGP er et unikt by/gatesykkelritt på nær 50 km i og rundt Risør Historiske sentrum. RGP går i samme tracé som turrittet og består av 12 runder a ca 4.050 meter med start og mål på Solsiden like ved Risør Torv - se bilde med løypetracé inntegnet.

 

Underlaget har asfaltdekke hele veien og løypa betegnes som teknisk krevende og spennende med høy hastighet, bakker og svinger. Tilbakemeldingen fra deltakerne i 2016 viser at løypa er en av de aller mest spennende og utfordrende gaterittene på Sørlandet. OBS kun 50 deltakere i denne klassen!

 

Spurtpris innlagt:

Det er innlagt egen bakkespurt på runde 2, 3 & 4 med egen spurtpremie som i år består av et gavekort på 5.000,- kr. fra Sport1, Risør og Festukas grønne sykkelskjorte

 

Premiering:

 

1.Plass gavekort Sport 1 Risør – kr. 10.000,- pluss Festukas gule sykkelskjorte

 

2.Plass gavekort Sport 1 Risør – kr. 5.000,-

 

3.Plass gavekort Sport 1 Risør – kr. 1.000,-

 

 

Påmelding

er åpnet via Race Tracker - se link ovenfor og på forsiden.

 

Det er kun 50 plasser i det aktive sykkelrittet og 60 plasser i turrittet så prinsippet førstemann til mølla gjelder i begge klasser!.

 

OBS:

Ettersom rundene kun er 4 kilometer lange vil de som faller av hovedfeltet/blir tatt igjen med en runde bli tatt ut av rittet ved målpassering.

 

Eget barnesykkelritt med start kl 12:00

 

Åpent for alle barn fra 0-14 år og valgfri bruk av sykkel/løpesykkel/brett etc Påmelding i infoteltet på Risør Torg – alle får lik premiering og pølser/drikke. Flere starter og de eldste med de raskeste syklene får egen start og kjører to runder rundt sentrumskvartalet.

 

Speakertjeneste, sekretariat og infotelt

finner dere på Risør Torg.

 

 

Møt

VÅRT TEAM

Velkommen til aktiv høstferie og Risør Festuke

 

Styret ønsker alle hjertelig velkommen til aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak under Risør Festuke.

 

Vi håper du tar del i festukas mange ulike aktiviteter enten som deltaker, frivillig, tilskuer eller om du ønsker å nyte høstferien i vakre Risør. Du er uansett velkommen!

 

Med vennlig hilsen

 

Risør Festukes styre:

 

Kristine Upstad, Kjell MacDonald, Dag Olsen, Willy Thorsen, Gunnar Hurv og Jan Einar Henriksebn

Uten frivillige, ingen Festuke!

 

Skal alt gå som smurt er Risør Festuke helt avhengig av mange dyktige frivillige vakter og CREW til våre mange aktiviteter.

 

 

Vil du bidra som frivillig kan du sende en mail til oss via epost post@risoerfestuke.no eller ta direkte kontakt med en av oss i styret!

Copyright @ Risør Festuke, Krantoppen 7, N4950 Risør Norway. Org nr 998047897. Telefon +4797433121

Bank: Gjerstad sparebank konto 2907.23.17961