Risør Akvatlon

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med foksus på idrett & kultur

Risør Festuke

28. september til 6. oktober 2018

 

Risør City Akvatlon

 

  • Lørdag 29. sept. 2018 inviteres alle til å delta på Risør City Akvatlon - med 740 m svømming og 5 km løping - alt midt i Risør historiske sentrum - se løypekart
  • Åpent for ALLE - uansett nasjonalitet - både mosjonist, førstereis triatleter, trim, mere erfarne og Elite

 

  • NM Akvatlon 2018 er innlagt i Risør City Akvatlon, jf forbundets bestemmelser for deltakelsed og klaser
  • Inngår som del av Triatlonforbundets Norges Cup arrangement 2018 jf forbundets retningslinjer

 

  • Finalen i Norge Cup inngår i Risør TRI søndag 30. september 2018

 

  • Påmelding via RaceTRacker

 

 

  • Skiftesone og påmelding/info på Risør Torg

 

  • De som deltar på NM og Norgescup samt Supersprint Cup må fylle vilkårene som fremgår av reglement for Norges Triatlonforbund og deltakerne må selv dokumentere dette ved henting av startnummer!

 

  • Barnetriatlon (Duatlon) med løp - sykkel er under planlegging - løp for alle opp til 12 år - detaljer og løypekart kommer om litt :-)

Risør City Akvatlon lørdag 29. sept 2018

 

Sammen med vår medarrangør Risør Ski og skøyteklubb inviterer vi alle triatleter til å bli med på Risør City Akvatlo med innlagt NM Akvatlon 2018 og NorgesCup 2018.

 

Som dere ser av kart ovenfor benytter vi samme svømmetrace som under Risør TRI, mens vi for løpetrace har laget en helt ny og spennende løype som tar alle deltakerne noen runder gjennom gamlebyen i Risør. Skiftesonen med infotelt og scene er på Risør Torg.

 

All påmelding skjer via vår samarbeidspartner Racetracker - link legges ut så snart de er klar med påmedingssidene

 

 

Klasseinndeling og påmelding

 

Risør City Akvatlon er åpen for absolutt alle uansett nasjonalitet og nivå. Vi bruker samme inndeling i klasser som under Risør TRI. De som også skal delta i NM Akvatlon 2018 og på NorgesCup må foholde seg til regler for deltakelse, lisens og klasseinndeling jf forbundets regler.

 

All påmelding skjer via vår samarbeidspartner; RaceTrackrer.

NM Akvatlon og NorgesCup

 

Alle Triatleter inviteres til å bli med på Risør City Akvatlon lørdag 29. sept 2018 kl 14:00.

 

NM Akvatlon 2018 inngår i Risør City Akvatlon jf forbundets regler for deltakelse og klasser

 

Risør City Akvatlon inngår som del av arrangementene i Norges Cup 2018 - og finalen skjer under Risør TRI søndag 30. sept. 2018!

 

Se www.triathlon.no for detaljer og bestemmelser om lisens, aldersklasser osv for NM og Norgescup deltakelse.

 

All påmelding skjer via samarbeidspartner; RaceTracker.

 

 

 

 

UM 2018 og finalene i NorgesCup 2018 og SupersprintCup 2018 lagt til Risør!

 

Vi synes det er spennende at UM 2018 samt finalene i både Norgescup og Supersprintcup med konkurranser for elite, aldersgrupper fra 13 år og oppover og en klubbcup, er lagt til Risør TRI 30. september 2018.

 

 

Oversikt over de øvrige arrangørstedene for mesterskap, Norges Cup og Superspårint Cup samt detaljer om regler, premiering etc finner dere på Norges Triathlonforbund

 

Nyttig info

 

Risør City Akvatlon inngår som del av Risør Festuke, som arrangeres uke 39 og 40 hvert år av; Risør Festuke, mobil; +47-974 33 121, E-post; post(at)risoerfestuke.no, nettside; www.risoerfestuke.no

 

Infotelt med påmelding, henting av startnummer etc finner dere på Risør Torg, N4950 Risør. Følg Fv 416 fra E18 v/Vinterkjær til Risør sentrum.

 

Skiftesone er på Risør Torg - eget telt/lokale for skifte settes opp - se oppslag på Infotelt - blir også kunngjort på hjemmeside

 

Lisensbetingelser er som for alle arrangement under Norges Triatlonforbund - og deltaker er selv ansvarlig for å ordne dette - obs må dokumenteres senest ved henting av starrtnummer.

 

Dopingbestemmelsene må alle deltakere sette seg godt inn i og vi har allerede hatt besøk av dopingteam på tidligere arrangement - se egne oppslag på Norges Triatlonforbunds sider.

 

Løpsinfo gis av representanter fra Norges Triatlonforbund forut for start - oppslag om sted/lokale gis v/Infotelt.

 

Start svømming skjer ved vannstart fra gjestehavna i Strandgata - se trasé på kart ovenfor. Svømmetracé er 740 meter med oppstigning direkte på Risør Torg hvor skiftesonen er.

 

Løpstracé er helt ny rundløype på 5 km fordelt på 4 runder gjennom gamlebyen i Risør - se løypekart ovenfor - og alt underlag er asfalt med unntak av ca 60 m med brostein.

 

Våtdrakt er påbudt - og alle må benytte utlevert badehette! Vanntemperaturen er normalt ca 15 grader - og måles senest 1 time før start jf reglement.

 

Startnummer skal ikke brukes under svømmedel, men er påbudt og skal være godt synlig foran på løperen undere hele løpedistansen.

 

Detaljer oppdateres!

 

Kontakt oss;

 

Adresse:

Krantoppen 7, 4950 Risør

 

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

 

Mobil:

(+47 974 33 121

 

Risør Festuke

Velkommen til aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak

 

Risør Festuke arrangeres fra fredag i uke 39 og ut uke 40, som er høstferieuken for Risør og store deler av Sør Norge. Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

 

 

Copyright @ Risør Festuke,

 

Risør Festuke:

Org nr 998 047 897

 

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907 23 17961

 

Følg oss på sosiale medier;

 

Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/

 

Twitter @risoerfestuke

 

Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke