Om Festuka

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med foksus på idrett & kultur

Risør Festuke

28. september til 6. oktober 2018

 

Risør Festuke - med hjerte for Risør

Risør Festuke har om mål å skape positive aktiviteter med fokus på idrett og kultur i Risør, den hvite by ved Skagerrak på en ellers stille tid av året..

 

Gjennom hele høstferieuken (fra fredag i uke 39 til lørdag i uke 40) inviterer vi derfor alle - både fastboende, eiere at hytter/fritidshus og besøkende - til å delta på Risør Festukes mange ulike aktiviteter.

 

Mangfold og integrering uansett alder

 

Risør Festuke ønsker å skape mestringsfølelse for alle, uansett ferdighetsnivå, fra de helt yngste i barnehagene til de allerferdighets, uansett ambisjonsnivå skal du finne noe som passer for deg - enten du nøyer deg med å være tilskuer, frivillig eller aktiv utøver.

 

I programmet til Risør Festuke finner du et mangfold av aktiviteter som skal bidra til integrering og mestring - bare du tar utfordringen og deltar!

 

 

I løpet av de ni dagene festuka varer finner du arrangement du kan nyte eller yte - velg nivå og mål som passer for deg og kjenn pop gleden av å nå et mål sammen med andre.

 

I 2017 ble Risør Festuke tildelt to NM arrangementer fra Norges Friidrettsforbund og arrangementet ble bra gjennomført sammen med vår samarbeidspartner Idun IL selv om været med ekstrem nedbør og flom skapte visse utfordringer for både arrangør og deltakere.

 

Nye nasjonale utfordringer i 2018

 

På tampen av 2017 ble Risør TRI tatt ut som arrangør av finalene for både Norges CUP i sprinttriatlon 2018 og Superspring CUP i supersprinttriatlon 2018, og vi tar det som en anerkjennelse for vårt arbeid så langt.

 

Styret er ferdig med evalueringen av 2017 arrangementene, og vi satser friskt med ny festuke i 2018.

 

Vi håper du blir med på ferden - tar utfordringen om å delta.

 

Hilsen styret for Risør Festuke

 

Kjell MacDonald, Kristine Uppstad, Dag Olsen, Jan Einar Henriksen, Willy Thorsen og Gunnar Hurv.

Risør Festukes LOGO tar utgangspunkt i Johannes Block Hellums skulptur "din dag i dag" som står utenfor kommunehuset på Frydendal i Risør.

 

Vi takker kunstneren, som var svært positiv og ga oss lov til å disponere hans kunstverk i vår logo, noe vi er veldig glade for.

 

Logoen utformet av grafiker Nina Akersveen

"For at noe skal bli gjort, må noen gjøre noe

- og av og til er det du"

 

Blir du med?

Risør Festuke

 

Følg oss på Instagram, Facebook og Twitter

Vi er tilgjengelige under @risoerfestuke og vi blir svært glade om du følger oss og deler bilder og innlegg slik at vi når flest mulig. Og bruk gjerne #risoerfestuke når du deler bilder knyttet til Risør Festuke.

Kontakt oss;

 

Adresse:

Krantoppen 7, 4950 Risør

 

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

 

Mobil:

(+47 974 33 121

 

Risør Festuke

Velkommen til aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak

 

Risør Festuke arrangeres fra fredag i uke 39 og ut uke 40, som er høstferieuken for Risør og store deler av Sør Norge. Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

 

 

Copyright @ Risør Festuke,

 

Risør Festuke:

Org nr 998 047 897

 

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907 23 17961

 

Følg oss på sosiale medier;

 

Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/

 

Twitter @risoerfestuke

 

Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke