Våre partnere

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med foksus på idrett & kultur

Risør Festuke

arrangeres neste gang

27. september til 5. oktober 2019


Vil bud bli med som samarbeidspartner i 2019?

Nedenfor ser du våre samarbeidspartnere 2018

Norges Triatlonforbund


Norges TriatlonforbundTriatlonforbundet var i 2018 en av våre største nasjonale partnere og særdeles viktige premissleverandører i forbindelse med de 5 nasjonale arranger,entene som var lagt til Risør Festuke og Risør TRI 2018.


Forbundet la også opp til stor møtevirksomhet i Risør under festuka og forhåndsbestilte hele 120 overnattinger på lokale hotell. Vi håper samarbeidet kan videreutvikles i samarbeid med den lokale triatlonklubben i Risør IL som er vår lokale  samarbeidspartnel for Risør TRI

Risør RotaryklubbRisør Rotaryklubb er vår nyere samarbeidspartner som stille med vaktmannskap på vårestore arrangementer.


Rotary er en humanitær organisasjon som hvert år bidrar med store midler til ulike prosjekt som f.eks studentutveksling og kanskje aller viktigst kampen mot tuberkulose på verdensnivå!

Agder Friidrettskrets


I 2017 kom  også Agder Friidrettskrets med på laget og de bidrar  under Risør Konvoi Maraton og barnearramngement for å øke lysten på friidrett i Risør.


Etter at Risør Festuke startet i 2011 har Friidrettsforbundet i dag tre aktive klubber fordelt på Hope, Søndeled og Risør.Søndeled og Risør Historielag


Søndeled og Risør Historierlag har vært med oss fra starten av, og historielagets medlemmer har bidradd med  lokalhistoriske vandringer, visning av film, vandreturer i Urheia osv. I år vil de torsdag 5. oktober holde en egen lokalhistorisk dag med ulike tema og vandreturer i sentrum og i Urheia mm - se program for detaljert opplegg.


Medlemmene bistår også med  både foto og filmopptak på  våre mange arrangementer og bidrar aktivt under barneløpet i Urheim åpningsdagen

Risør Kiwanis klubb


Risør Kiwanis klubb


Kiwanis Risør er også en av våre samarbeidende foreninger. Deres medlemmer stiller som vakter på vårt sykkelritt og Triatlon og bidrar til å øke sikkerheten for deltakere og publikum.


Samtidig selger de lodd til inntekt for viktig barne og ungdomsarbeid med fokus på barn med ressurssvake foreldre. Båten trekkes forøvrig siste dag under Festuka - kjøp lodd du også!

Risør Ju Jutsu Klubb


Risør Ju Jutsu Klubb er en av våre nye samarbeidspartnere og  klubben  bidrar i år med  å arrangere en helt ny BUDO leir i Risør  hvor det fokuseres på både Kickboksing, Taikondo og Ju Jutsu. Med andre ord bredde og alt skjer på tre dager i idrettshallen hvor det blir både mat og overnatting for deltakerne.


Dessverre fikk vi ikke disponere idrettshallen i 2018, så vi jobber fortsatt med alternative løsninger for årets budoleirskole i Risør.

Risør Ju Jutsu Klubb


Risør IL


Risør Idrettslag


Risør IL (tidligere Risør ski og skøyteklubb) er en av våre eldste samarbeidspartnere og bidro som teknisk arrangør av både rulleskiskole og rulleskisprint i Risør sentrum.


De siste årene har Risør Ski og Skøyteklubb stått som teknisk arrangør av RisørTRI. De har også startet en triatlongruppe med samme navn, som de også benytter i sin logo og på profileringstøy.


Dette er en svært positiv sideeffekt av Risør Festuke og bidrar til god lokal forankring.

Risør Ro & Padleklubb


Risør ro og padleklubb har i alle år sørget for sikkerhet rundt våre triatlonarrangement. Med sine  kajakker  er de lett tilgjengelige dersom noen av  deltakerne får problemer underveis i svømmedistansen. Deres arbeid er av aller største viktighet for utøvernes sikkerhet

Risør Ro & Padleklubb


Gjerstad IL


Gjerstad idrettslagGjerstad idrettslag har de siste årene bidradd med vakter under våre største enkeltarrangement. Vi er i dialog for å utvide samarbeidet i 2019 og ser på mulighetene for å ta et fellesløft for unge sykliste.

Risør Festuke


Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med fokus på idrett og kultur.


Risør Festuke arrangeres hvert år, fra fredag i uke 39 og ut uke 40.  Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

Velkommen til å bli med som sponsor, utøver eller som tilskuer.


Kontakt info:Post adresse;

Krantoppen 7, 4950 Risør

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

Mobil:

(+47 974 33 121


Eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema


Følg oss på sosiale medier;Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/


Twitter @risoerfestuke


Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke


Copyright @ Risør Festuke,


Risør Festuke, Org nr 998 047 897 er en registrert non profit organisasjon hvor alle utelukkende jobber frivillig og ulønnet  dugnad.

 

Vår bankforbindelse;

Østre Agder sparebank

konto 2907 23 17961