risørtri

Velkommen til

Risør TRI m/UM og NM + finalene i Norgescup og Supersprintcup

29. og 30./9-2018

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med foksus på idrett & kultur

Risør Festuke

28. september til 6. oktober 2018

 

Påmeldingen er åpen - meld deg på i dag!

 

1.6.2018;

Påmeldingen er fra i dag åpen på RaceTracker, som er vår leverandør av påmelding, tidtaking og resultatservice. Vi gir 20 % rabatt til de som melder seg på begge dager. Vi følger ellers Norges Triathlonforbunds regler for godkjente klubbdrakter, nasjonale krav, lisens og frister for påmelding og regler ellers for NM, UM og finalene i NorgesCup og SupersprintCup.

 

Vi holder åpent for etternølere (mot tillegg i pris), men kun for RisørTRI og Risør City Akvatlon hvor resultatet da ikke inngår i NM, UM og finalene i NorgesCup og SupersprintCup! Alle spå imidlertid møte opp så tidlig at de får med seg preracemøtet!

 

Risør TRI og Risør City Akvatlone er ellers åpne for alle, også utlendinger og de som ikke er tilknyttet norsk klubb tilknyttet forbundet!

 

Samtidig er det viktig å presisere at Risør TRI og vår nye Risør City Akvastlon er konkurranser for både mosjonister, erfarne, elite og for alle som ønsker å prøve triatlon for første gang. Og ikke mionst for de som ønsker å være publikum. Her er alle like viktige om vi skal skape en folkefest.

 

Risør Festuke ønsker å ha et bredt spekter av deltakere på våre arrangementer, og løypene i Risør TRI er meget godt egnet til alle - uansett ambisjonsnivå, ferdigheter, kjønn, legning, religion og nasjonalitet - meld deg på i dag og delta!

 

Vi jobber også med å få på plass en duatlon for barn opp til 12 år - og kommer tilbake med detaljer om det :-)

NM Akvatlon 2018 er lagt til Risør

 

Norges Triatlonforbund har lagt NM i Akvatlon 2018 til Risør triatlon og Risør Festuke. Dermed er nok et Norgesmesterskap lagt til Risør Festuke, som fra før er tatt ut som arrangør av finalene i både Norgescup 2018 og Supersprintcup 2018

 

Risør Akvatlon arrangeres lørdag 29. sept. 2018 og påmelding skjer via RaceTracker

 

NM Akvatlon 2018 (svømming og løping) inngår i Risør Akvatlon lørdag 29. sept. 2018 med følgende deltakergrupper; Senior Elite, Junior Elite, UM og AG 2018 jf Norges Triatlonforbund´s retningslinjer.

 

Norges Cup inngår også i Risør Akvatlon lørdag 29. sept. 2018 jf Norges Triatlonforbund´s retningslinjer.

 

All påmeldimng skjer via Risør Festukes samarbeidspartner; RaceTracker

 

Kontakt oss;

 

Adresse:

Krantoppen 7, 4950 Risør

 

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

 

Mobil:

(+47 974 33 121

 

Risør Festuke

Velkommen til aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak

 

Risør Festuke arrangeres fra fredag i uke 39 og ut uke 40, som er høstferieuken for Risør og store deler av Sør Norge. Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

 

 

Copyright @ Risør Festuke,

 

Risør Festuke:

Org nr 998 047 897

 

Bank: Østre Agder sparebank konto 2907 23 17961

 

Følg oss på sosiale medier;

 

Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/

 

Twitter @risoerfestuke

 

Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke