utestedene

Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med foksus på idrett & kultur

Risør Festuke

arrangeres neste gang

27. september til 5. oktober 2019


Sydlandsk sommerstemning


Risør kalles ofte "Norges Riviera", og det med rette for i Strandga som strekker seg fra Torvet til Dampskipskaien ligger utestedene på rekke og rad. I løpet av de siste årene er det brukt millioner av kroner på restaurering av eksisterende, og etablering av  nye serveringssteder.


Vi sier bare - god fornøyelse og støtt våre lokale sponsorer :-)

Anbefalte utesteder dere bør besøke under oppholdet i RisørBrygga  restaurant & pizza ligger som navnet tilsierbokstavelig talt over bryggekanten midt det historiske sentrum og har en utrolig utsikt mot Urheia, Solsiden og indre havn eller bokta som det fra gammelt heter.


Brygga har alle rettigheter med en rikholdig meny du kan nyte innendørs, på uteserveringen mot havna eller på uteserveringen mot Strandgata. Stedet benyttes også mye til møte- og konserter og har bra lyd/audio utstyr. Kan servere opp til 110 personer innendørs i selskapsoppsett.


Catering hele året - ta kontakt så ordner de alt til små og store arrangement

Kast Loss finner du i Strandgata, like ved vannkanten ved Risør gjestehavn. I de gamle snekkerlokalene til Hødnebø har de etablert en velkjent og koselig restaurant med maritimt interiør og ikke minst en rikholdig meny. I 2. etg. finner du nattklubben Standby bar.

Utenfor finner du Pir1, en topp moderne og koselig flytende bar - og nærmere det våte element kommer du neppe for her er du bokstavelig på sjøen

Peterhead finner du også i Strandgata - i en av de gamle strandbodene er det innredet en typisk Engelsk pub med alt du kan tenke deg å bestille. Utenfor har de anlagt egen uteservering som delvis henger utenfor strandkanten. Her arrangeres det også quizkonkurranser og de har også enkel matservering.

Risør Hotel finner du helt ytterst i Strandgata - her er det restaurant, stor uteservering og ikke minst en stor konferansesal med tilhørende bar hvor bla. Jazzklubben har sine arrangementer.


Ta kontakt så tilpasser vi våre lokaler til dine formål

Risør Festuke


Aktiv høstferie i Risør, den hvite by ved Skagerrak med fokus på idrett og kultur.


Risør Festuke arrangeres hvert år, fra fredag i uke 39 og ut uke 40.  Vårt overordnede mål er å etablere Risør som en høstferiedestinasjon på nasjonalt nivå!

Velkommen til å bli med som sponsor, utøver eller som tilskuer.


Kontakt info:Post adresse;

Krantoppen 7, 4950 Risør

E-post:

Post(at)risoerfestuke.no

Mobil:

(+47 974 33 121


Eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema


Følg oss på sosiale medier;Facebook @risoerfestuke

https://www.facebook.com/RisoerFestuke/


Twitter @risoerfestuke


Instagram @risoerfestuke

Tag oss gjerne #risoerfestuke


Copyright @ Risør Festuke,


Risør Festuke, Org nr 998 047 897 er en registrert non profit organisasjon hvor alle utelukkende jobber frivillig og ulønnet  dugnad.

 

Vår bankforbindelse;

Østre Agder sparebank

konto 2907 23 17961